Mistrovství BCCCZ ve Flyballu 2019

Na obrázku může být: pes, venku a příroda

Tým RUPem ve složení Pepíno, Gready, Jane, Jája a Rose.

Půl roku docházení na hydroterapie, poctivého tréninku na míči, práce na správném osvalení a drobná úprava výživy, aby jsme klouby zetěžovali co nejméně a měli pod 20kg:) V devítí letech se Grady o5 vrátil a byl to první turnaj po loňském zranění (natažený křížový vaz). Líp jsme se připravit nemohli, ale v hlavě obavy, zda se zranění v závodním prostředí nějak neozve. Navíc to vypadalo, že poběžíme jen ve čtyřech. Nakonec jsme tým ještě posílili o Rose.

Počasí nám přálo a v sobotu jsme jen o setinu vteřiny! skončili na 2.místě. Bylo jasné, že Pepíno a Jája musí odběhat celý turnaj a ukázalo se,že Grádyho, Jane a Rose můžeme střídat díky vcelku srovnatelným časům, což bylo ideální a Grády si tak mohl v sobotu jednou odpočinout, aniž by byl tým v oslabení.

V neděli jsme bez jediné prohry a díky skvělé souhře celého týmu R.U.P. (a nemám na mysli, jen psovody, psy a nabíječe) zvítězili v 5.divizi a domů odvezli luxusní 1.místo!

Grády zvládl turnaj odběhat a po celou dobu držel konstatní časy, stejně jako jeho mladší parťák Pepíno! Jsem na oba kluky pyšná a šťastná,že se Grády mohl vrátit ke svému milovanému sportu

Obrovské díky patří centru Canine a Stephanii Kšparové za profi hydroterapii, Veronice G. za ošetření Dornovou metodou, a že si našla na nás a na naše zlatíčka čas. Byla posledním článkem, který rozhodl, zda ještě Grády bude běhat závodně a dostali jsme zelenou. Díky pořadatelskému týmu Alea za fajn turnaj i objednané počasí. Díky patří celému týmu za podporu a pomoc na parkuru i mimo něj a taky mému muži, že mě za ty moje nápady, horlivost, puntičkářství a cílevědomost ještě nezabil

HEEEEJ RUP!