Eager´s Cup 2015

Grádyho comeback a Pepínův debut to byl letošní Eagers!



Po roční pauze se Grády se vší parádou vrátil na flyballový parkur. Celoroční dřina s přeučováním otočky přinesla své ovoce a Grády se vrátil do týmu R.U.P. a opět potvrdil, že RÁD UPALUJE PRVNÍ :) Ještě sice bude chvilku trvat, než se sladíme, hlavně já jako psovod se potřebuji dostat do TOP formy, ale úkol byl splněn!

Pepíno s Jardou poctivě od podzimu trénovali, aby se mohli zúčastnit turnaje dvojic. Nicméně se příprava trošku protáhla, a tak byl Pepíno připraven až teď. Na turnaj byl v R.U.P. nasazen jen do počtu, abychom vyzkoušeli, zda a jak moc se nechá strhnout atmosférou. Výsledek? Pepíno mě nepřekvapil! I když je za normálních okolností pohrk, co musí jít pozdravit všechny pejsky ve svém okolí, tak na parkuru se choval jako profesionál a skvěle odvedl svou "práci", jak nejlépe mohl :) S Jardou si v přípravě vyzkoušeli odběhy, celou dráhu a nakonec i ostrý běh. Jsem na oba moc pyšná a věřím, že Pepíno bude brzy plnohodnotným členem jednoho z RUPáckých týmů!

S Eagersu si kluci s R.U.P. odvezli krásné 4.místo v 2. divizi a výborný pocit z dobře odvedené práce. Všechno šlapalo, jak mělo, takže výsledek pro nás nebyl podstatný!

Bylo mi velkou ctí nabíjet týmu R.U.P.em a doufám, že to nebylo naposledy. R.U.P.em obsadil také bramborovou pozici ve 4.divizi.

Poslední z RUPáckých týmů R.U.P.es získal rovnou bednu, 3. místo v 7.divizi!