Mikulášské obedience závody, Petrovice

Na obrázku může být: outdoor a nature

 

Trochu nad plán jsme se letos účastnili našich letos už pátých obedience závodů v Petrovicích. Byl by hřích nejet, když to máme "za bukem".

 

Pepíno, OB-Z

Rozhodčí: M.Vagenknechtová

Steward: R.Jandová

 

S Pepínem jsme společně předvedli parádní výkon! Čísla mluví za vše: 6xdesítka, 2x děvět a půl a 3x devítka WAU! Nasbírali jsme 308 bodů a s výbornou zvítězili v třídě OB-Z!

 

Když se ohlédnu pár měsíců zpět na náš zářijový disk, tak díky za něj! Posunulo nás to na vyšší level a dotáhli jsme jednotlivé cviky k dokonalosti. Dnešním dnem máme tři výborné a můžu říct, že jsme dozráli do kategorie OB1. Takže příští rok nás čeká spousta práce na dopilování jedniček a učení odložení do stoje.

 

Není k dispozici žádný popis fotky.

 

 

Gready, OB1

Rozhodčí: M.Vagenknechtová

Steward: R.Jandová

 

Jak vždy říkám: "Grády jezdí do počtu". Cvičíme a závodíme, protože nás to baví, i když si to občas odcvičíme po svém. ALE Grády je fantastický držák! Opět mi potvrdil, že náš tým nemám podceňovat! Udělal mi nesmírnou radost, protože jsme konečně pokořili náš prokletý kužel a i odložení do stoje bylo parádní! Navíc poprvé se nám podařil výkon bez jediné nuly! HURÁ! 7 cviků z 11 na výbornou. Mám z kluka ušatýho radost. Celková výborná nám utekla o 6bodíku. Jednou se ji jistě taky dočkáme. V Celkovém hodnocení OB1 jsme se umístili na 3.místě.

Není k dispozici žádný popis fotky.

 

Děkuji pořadatelům, rozhodčím i stewardům a dalším "lidičkám okolo" byl to podařený závod s fajn partou. Tak zase za rok.