Pepíno a rok 2015

Rok s velkým P :)Pepína v roce 2015 čekalo hned několik premiér a zvládl je ten náš "hujer" fantasticky!

Premiéra číslo 1 = FRISBEE

    Kluci dostali od ježíška seminář dogfrisbee s Míšou Andrlovou a našli další činnost,která jim spolu sedí :) Frisbee se sice věnují jen rekreačně, ale s velkou chutí!

Premiéra číslo 2 = FLYBALL

    Pepínův start ve flyballu byl pozvolnější a první tři turnaje byl testovacím běžcem :) Na Crazy Cupu (4.trunaj sezóny) už s Jardou odběhali celý turnaj a získávali čím dál větší jistotu. To nejlepší je však teprve čekalo: účast na ME, kde vyběhali s týmem 4.místo ve 4.divizi! Pyšní jsme byli na Jardu s Pepínem, když se ve své první flyballové sezóně účastnili jako nováčci MR, kde si kluci střihli nový osobní rekord 4,38. Závěr sezóny korunovali 3.místem v 2.divizi v celoročním poháru Purina Proplan Cup!

Premiéra číslo 3 = OBEDIENCE

    V uplynulém roce absolvoval Pepíno svůj první start v OB na táborových zkouškách ve Dvoře Králové nad Labem a hned skončil "na bědně". Na další start v OB jsme si počkali až na konec roku: Na předsilvestrovských závodech jsme vybojovali známku VD a zkouška byla doma. Pepíno je na obedience strašně šikovný a těším se na další účast na závodech!

Premiéra číslo 4 = COURSING

    Coursing Pepína baví stejně jako ostatní činnosti,které vyzkoušel. Na prvním běhu vůbec se sice stačil i vyvenčit, ale další běhy byli bezchybné a nejkrásnějši byl vždy závěr, kdy nadšeně ulovil střapeček a táhnul ho k páníkovi,aby mu ukázal, co pro něj chytil :)

A TO NENÍ VŠE:

PLAVÁNÍ

    Pepa se konečně osmělil a začal si věřit i ve vodě. Plave už dále od břehu a nosí aportíky.

VÝSTAVY

  •     Hanácká Národní výstava psů Ex2
  •     DUO CACIB, Brno Ex2 a Ex3
  •     Speciální výstava BCCCZ Ex2, res.CAC    /z9
  •     Dny BOC Ex2, res. CAC a Ex

ZKOUŠKY

  • ZOP
  • BH

PERFECT MATCH DAJAVERA se stal chovným psem :)