Co se stalo za poslední dva měsíce

    Musíme se omluvit, že jsme dlouho nevěnovali pozornost aktualizaci webu. To víte prázdniny, Evik s Greatem byli celou dobu ve Sloupnici na statku a já je jezdil občas navštívit. Byly to dva smutné měsíce, jelikož jsem býval přes týden sám v Hradci a bylo mi smutno :) Ale Greatík si prázdniny na statku náramně užil. Celý den běhal venku a pomáhal s pracemi kolem statku. Navečer potom vyrazil s paničkou na procházku. Po cestě se stavili v hospůdce a zase se vydali na cestu domů. Navázal zde také psí přátelství se sousedovic psem, dvouletým ovčákem Britem. Rodiče Evči si ho tak zamilovali, že ho pomalu vítali dříve než nás :D.

    Začátkem září jsme si všichni tři krásně užili psí tábor s DAJAVERA smečkou v campu u Seče, kde jsme se věnovali spíše socializaci a občasnému tréninku flyballu a agility :) Nejvíce se Greatovi líbílo probíhání tunelů :) Chvilku mu trvalo, než přišel na to jaká je to zábava. Potom už jen stačilo říct "tunel" a ukázat a hned proběhl tunýlkem. Myslím, že k dajavera táboru není nutné většího komentáře .......stačí mrknout na video ;) Brzy přidáme videjko vlastní výroby.

    Poslední zářijový víkend jsme se zúčastnili naší první výstavy. Jelikož nám je pouze 5 měsíců byli jsme v třídě štěňat s výsledkem "Velmi nadějný 2", byť jako správný páníček si myslím, že jsme měli vyhrát :D Ale taková je už soutěž. Rozhodčí p. Jančík nám věnoval tento posudek:

        Pětiměsíční pes, nůžkový skus, tmavé oko, korektní ucho, pěkný krk, korektní hřbet, v pohybu poněkud         přetočený ocas, korektní hrudník, trochu volný loket, srst standartní, varlata obě.

 

Odkaz na fotky a videa z akcí:

FOTO DAJAVERA TÁBOR

VIDEO DAJAVERA TÁBOR

FOTO NÁRODNÍ VÝSTAVA BRNO